Webbased applicaties voor Perinatale Audit
Oplossing

Jeugdzorg

Jeugdzorg

Doel
Het leveren van kant en klare rapportages en dashboards, zodat u zich kunt richten op de sturing van de organisatie en niet bezig hoeft te zijn met de complexe vraagstukken, die samenhangen met een in-huis Business Intelligence platform. Investeringen in technologie, kennis en consultancy worden voorkomen.
Insight en databestanden
De diensten van ADD Insight zijn gebaseerd op kennis van de bedrijfsvoering en geavanceerde technologische platformen. ADD investeert doorlopend in kennis en State of the Art BI- en analyticsplatformen.
Wij onderhouden het technologische platform, de dataintegratie, dataverwerking, datawarehouses, rapportageomgevingen en de inhoudelijke dashboards en rapportages. Dit levert voor u veel winst, omdat u geen in-huis expertise hoeft te ontwikkelen op de verschillende disciplines, die nodig zijn om adequate Business Intelligence omgevingen te ontwikkelen.
Wij zien dat meer geavanceerde omgevingen door de vele disciplines, die een rol spelen van techniek tot controlling en bedrijfsvoering, niet meer goed in-huis kunnen worden verzorgd. Bovendien zien we een trend in de B2B wereld om ondersteunende diensten voor de bedrijfsvoering meer en meer uit te besteden. De eigen organisatie voert regie en wenst een ondersteunende dienst kant en klaar (as a service) af te nemen. ADD levert inzicht als een service, zodat uw medewerkers actiegericht aan de slag kunnen met de dashboards en rapportages.
 
Doelgroep en Deelnemers
Het insight platform en de dataverwerking zijn gericht op:
  • Jeugdzorgorganisaties
  • Gemeenten
  • Regionale samenwerkingsverbanden