Uw uitdaging, onze zorg
DT Academy Learning Experience

DT Academy Learning Experience

Deutsche Telekom Healthcare Academy
Welkom bij de Deutsche Telekom Healthcare Academy, hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor Nederlandse pathologie-laboratoria. Wilt u meer weten over informatiserings- en automatiseringsprocessen binnen uw organisatie en wilt u deze ook verbeteren? Wij bieden basiscursussen en meerdaagse opleidingen voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening binnen een pathologisch laboratorium.

Opleidingsaanbod
De Healthcare Academy beschikt over drie soorten opleidingen: basiscursussen, trainingen voor gevorderden en masterclasses. Klanten kenmerken ons opleidingsaanbod als:
  • praktijkgericht en toegespitst op uw organisatie
  • lesmateriaal op basis van best practices van andere pathologie-laboratoria
  • professionele docenten uit het vakgebied
  • divers: van korte cursussen tot meerdaagse trainingen
  • op maat: in groepen of individueel, bij voorkeur in-company
  • brede scope: voor secretaresses, pathologen, managers, applicatiebeheerders, etc. 
  • met nazorg: automatisch aangesloten bij alumni-netwerk
  • Stichting PALGA erkende trainingen die betrekking hebben op PALGA-systemen en/of gericht zijn op PALGA-contactpersonen

Methodiek
Binnen de Healthcare Academy maken wij gebruik van Action Learning, een onderwijsmethode ontwikkeld door Reginald Revans. Action Learning houdt in dat u veel leert van de docent én van elkaar. En dat datgene wat u leert ook direct toepasbaar is in de praktijk. Daarom worden onze opleidingen zo veel mogelijk in-company gegeven, gewoon bij u op de werkvloer. 
De lessen zijn dynamisch: theorie wordt continu afgewisseld met verhelderende praktijkvoorbeelden, anekdotes, discussies en reflectie. Onze docenten hebben actuele hands-on ervaring als adviseur en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Wij werken daarnaast met gastsprekers uit binnen- en buitenland. Tijdens onze masterclasses bezoekt u tevens andere laboratoria en ziekenhuizen en leert u van hun best practices. Iedere training wordt afgesloten met een concrete praktijkcase uit uw eigen organisatie.

Certificering
Na het succesvol afronden van een training bent u in het bezit van een certificaat. Bij modulaire opleidingen wordt iedere module afgesloten met een deelcertificaat. Na het afronden van alle modules ontvangt u het eindcertificaat.

ISO 15189 
De trainingen en opleidingen van de Healthcare Academy sluiten aan op het opleidingsprogramma waar laboratoria met ISO 15189 Medische Laboratoria over moeten beschikken. Deutsche Telekom Healthcare Solutions, de drijvende kracht achter de Healthcare Academy, is zelf ISO 27001 gecertificeerd.
 
Community
Iedere deelnemer van de Healthcare Academy is automatisch lid van onze alumni community. Daardoor blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. U ontvangt nieuwsbrieven en uitnodigingen voor seminars, masterclasses en rondetafelconferenties.
Ontmoet andere alumni, breid uw netwerk uit en blijf leren van elkaar!

Vragen en aanmelden
Heeft u vragen over ons opleidingsprogramma, wilt u advies op maat of wilt u zich direct aanmelden?
Neem dan contact op met Pieter Bosch: 030 656 9777 of via Info.HealthcareNL@telekom-healthcare.com