Oplossing

TRAINING

ICT gerelateerde trainingen in pathologie laboratorium

De Deutsche Telekom Healthcare Academy is hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor Nederlandse pathologie laboratoria. Wij bieden basiscursussen en meerdaagse opleidingen voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening binnen een pathologie laboratorium.
Opleidingsaanbod
De Healthcare Academy beschikt over drie soorten opleidingen: basiscursussen, trainingen voor gevorderden en masterclasses. Klanten kenmerken ons opleidingsaanbod als:
  • praktijkgericht en toegespitst op uw organisatie
  • lesmateriaal op basis van best practices van andere pathologie-laboratoria
  • professionele docenten uit het vakgebied
  • divers: van korte cursussen tot meerdaagse trainingen
  • op maat: in groepen of individueel, bij voorkeur in-company
  • brede scope: voor secretaresses, pathologen, managers, applicatiebeheerders, etc.
  • met nazorg: automatisch aangesloten bij alumni-netwerk
  • Stichting PALGA erkende trainingen die betrekking hebben op PALGA-systemen en/of gericht zijn op PALGA-contactpersonen
Certificering
Na het succesvol afronden van een training bent u in het bezit van een certificaat. Bij modulaire opleidingen wordt iedere module afgesloten met een deelcertificaat. Na het afronden van alle modules ontvangt u het eindcertificaat.
ISO 15189
De trainingen en opleidingen van de Healthcare Academy sluiten aan op het opleidingsprogramma waar laboratoria met ISO 15189 Medische Laboratoria over moeten beschikken. Deutsche Telekom Healthcare, de drijvende kracht achter de Healthcare Academy, is zelf ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd.
Community
Iedere deelnemer van de Healthcare Academy is automatisch lid van onze alumni community. Daardoor blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. U ontvangt nieuwsbrieven en uitnodigingen voor seminars, masterclasses en rondetafelconferenties.
Ontmoet andere alumni, breid uw netwerk uit en blijf leren van elkaar!
Vragen en aanmelden
Heeft u vragen over ons opleidingsprogramma, wilt u advies op maat of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan contact met ons op.
Zie ook de documentatie over aanvullende trainingen voor LMS-Systeembeheer (Basis en Gevorderd) en LMS-Systeembeheer - POEMA.