Ziekenhuizen
Overzicht

Deutsche Telekom Healthcare verbindt mensen, bedrijven en technologie

Innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen
Mobiliteit en netwerken zijn steeds meer aanwezig op alle gebieden van ons leven. Daarbij verandert de interactie tussen mensen, bedrijven en technologie snel. Producten en diensten worden steeds intelligenter, terwijl gebruikers, consumenten en werknemers veeleisender en onafhankelijker worden. In deze snel veranderende wereld zijn bedrijven voortdurend op zoek naar innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen om concurrerend te blijven en hun positie in de markt te versterken. In Nederland heeft Deutsche Telekom Healthcare twee focusgebieden.

Ondersteuning van nieuwe zorgconcepten

Deutsche Telekom Healthcare in Bunnik richt zich op de ondersteuning van nieuwe zorgconcepten binnen de gezondheidszorg. De inzet van goede ICT-oplossingen is een sleutelfactor bij het realiseren van vernieuwing en verbetering en het creëren van voorsprong ten opzichte van andere aanbieders in de sector. Daarom levert Deutsche Telekom Healthcare duurzame en innovatieve ICT-oplossingen, die de inzet van nieuwe zorgconcepten, het verbeteren van service en de verhoging van productiviteit mogelijk maken.
Deutsche Telekom Healthcare biedt oplossingen variërend van ondersteuning van het werkproces van onder meer pathologie laboratoria tot en met het opzetten en beheren van landelijke databanken en het op moderne wijze mogelijk maken van uitwisseling van gegevens en informatie tussen instellingen/zorgverleners. Met veel kennis en ervaring binnen de gezondheidszorg staan wij voor onze klanten klaar met advies, ontwikkeling, implementatie en beheer.
 
Deutsche Telekom Healthcare is ISO27001 (Informatiebeveiliging) en NEN7510 (Informatiebeveiliging in de Zorg) gecertificeerd. De audit is uitgevoerd over al onze bedrijfsprocessen, systemen en diensten, die daarmee voldoen aan de normen ISO27001 en NEN7510. Het belang van beschikbaarheid, integriteit en veiligheid, dat Deutsche Telekom Healthcare ten behoeve van haar klanten hecht aan haar bedrijfsvoering, wordt hiermee voor de buitenwereld zichtbaar gemaakt.