Nieuws en pers

Gebruikersdag LMS / LMS POEMA

28-jun-2019

De LMS / LMS POEMA Gebruikersdag Nieuwe Stijl vond plaats op woensdag 26 juni jl. bij Garage Radio Kootwijk. Een niet alledaagse locatie met industriële uitstraling in een beschermd natuurgebied.
Een locatie die wat ons betreft ook uitstekend paste bij de nieuwe opzet van de Gebruikersdagen. Het werd niet alleen een bijeenkomst om ervaringen met elkaar uit te wisselen, maar vooral ook wilden we onze toekomstvisie, aanpak, roadmap en trainingsprogramma’s voor LMS en LMS POEMA met u delen. We hebben bijna 50 mensen uit 24 laboratoria mogen verwelkomen
Programma
Op het programma stond verder, onder het motto “Cedere verstaat uw vak!”, interessant nieuws over de meest recente ontwikkelingen rond spraakherkenning in de pathologie. Jeroen Stavast, patholoog in het ETZ vertelde over zijn ervaringen met spraakherkenning van Cedere.
Roche heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van software en een middleware oplossing om te zorgen voor het stroomlijnen van de connectiviteit op het laboratorium. Met de komst van deze nieuwe oplossingen moet er ook gekeken worden naar de communicatie met het LIMS van het laboratorium.
Mark Steenbergen, Product Manager Tissue Diagnostics, vertelde wat dit voor u als gebruiker betekent en hoe Roche Diagnostics en Deutsche Telekom Healthcare de overgang naar nieuwe software oplossingen in nauwe samenspraak met u, probleemloos laat verlopen.