Nieuws en pers

Gebruikersdag LMS / LMS POEMA

6-jun-2019

De LMS / LMS POEMA Gebruikersdag Nieuwe Stijl vindt plaats op woensdag 26 juni a.s. vanaf 12.00 uur bij Garage Radio Kootwijk. Een niet alledaagse locatie met industriële uitstraling in een beschermd natuurgebied.
Een locatie die wat ons betreft ook uitstekend past bij de nieuwe opzet van de Gebruikersdagen. Het wordt niet alleen een bijeenkomst om ervaringen met elkaar uit te wisselen, maar vooral ook willen we onze toekomstvisie, aanpak, roadmap en trainingsprogramma’s voor LMS en LMS POEMA met u delen.
Deelnemen 
Per organisatie is deelname voor 2 personen gratis. Voor iedere extra inschrijving rekenen wij een bijdrage in de kosten van 45 euro (excl. btw). De inschrijving sluit i.v.m. voorbereiding van de lunch en afsluitende aangeklede borrel op 16 juni 2019.
Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag deelnemen?  U kunt zich hier aanmelden.
Programma
Op het programma staat verder onder het motto “Cedere verstaat uw vak!” interessant nieuws over de meest recente ontwikkelingen rond spraakherkenning in de pathologie. Jeroen Stavast, patholoog in het ETZ vertelt over zijn ervaringen met spraakherkenning van Cedere.
Roche heeft de afgelopen jaren gewerkt aan de ontwikkeling van software en een middleware oplossing om te zorgen voor het stroomlijnen van de connectiviteit op het laboratorium. Met de komst van deze nieuwe oplossingen moet er ook gekeken worden naar de communicatie met het LIMS van het laboratorium.
Mark Steenbergen, Product Manager Tissue Diagnostics, vertelt wat dit voor u als gebruiker betekent en hoe Roche Diagnostics en Deutsche Telekom Healthcare de overgang naar nieuwe software oplossingen in nauwe samenspraak met u, probleemloos laat verlopen.