Nieuws en pers

LIFECARE OP ECP 2017

17-aug-2017

Dit jaar waren wij aanwezig op het grootste Europese Congres voor pathologen; ECP 2017. Samen met partner Tieto presenteerden we daar Lifecare, het meest toonaangevende LIS binnen de pathologie. 
ECP 2017 werd gehouden van 2 tot en met 6 september in de RAI Amsterdam. ECP 2017 is een jaarlijks terugkerend internationaal evenement dat dit jaar voor de 29ste keer gehouden werd. Een uniek ontmoetingsplatform waar de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostische en moleculaire pathologie worden gepresenteerd. 
Op de beursvloer was veel interesse in Lifecare, vandaag de dag het meest toonaangevende LIS binnen de pathologie. Lifecare is ontworpen door ICT’ers, labmedewerkers én pathologen en heeft daardoor een uitermate gebruiksvriendelijke interface met een eigentijdse look and feel. Lifecare is een zeer compleet LIS, dat voor 100% matcht met uw eigen laboratoriumprocessen. Lifecare is bovendien futureproof: het sluit aan op de door PALGA gefaciliteerde ontwikkelingen als Lab2Lab en PIE en kent ook modules voor o.m. KCL en MMB.  Ook daarom stappen steeds meer laboratoria over op Lifecare. 
Puzzelt u over de toekomst van uw LIS en bent u nieuwsgierig wat Lifecare u kunt bieden?
Meer informatie over Lifecare vindt u op deze pagina.