Nieuws en pers

Uitbreiding in LMS 5: module Management Informatie

24-feb-2021

DTHS lanceert in de 2e helft van 2021 de geheel op LMS 5 toegesneden grafische module Management Informatie. De basis module geeft pathologie laboratoria inzicht in de productiecijfers.
Vanuit verrijkte data de patholoog beter te ondersteunen bij het doen van de diagnostiek door de workflow zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen en potentieel de relatie kunnen leggen tussen medisch georiënteerde data en procesdata, zijn uitbreidingen die op de roadmap staan.
​​​​​​​
Met het analyseren van historische data wordt gezocht naar logische combinaties die de basis vormen voor het verrijken van data. Door slim om te gaan met die verrijkte data is het mogelijk predictief knelpunten aan te geven voor een efficiëntere workflow.
Deze data science module wordt daarvoor geïntegreerd met LMS 5 en kan direct vanuit verrijkte data de operationele processen optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het prioriteren van werklijst(en) of een voorstel doen voor aanvullende kleuringen op basis van gekozen criteria.  
Wilt u informatie over de module Management Informatie in LMS 5, neem dan contact met ons op via de servicedesk, bereikbaar via 030-6569777 of via Servicedesk.HealthcareNL@telekom-healthcare.com.