Skip to content

Nieuws en pers

Erasmus MC live met LMS 5

Afgelopen maand heeft het Erasmus Medisch Centrum een belangrijke mijlpaal bereikt in de evolutie van pathologische diagnostiek met de succesvolle implementatie van LMS 5. Deze stap betekent een grote vooruitgang in het streven naar precisie en efficiëntie binnen het laboratorium.

Nieuws en pers

Deutsche Telekom Healthcare Solutions faciliteert digitale ketensamenwerking in de pathologie

Deutsche Telekom Healthcare Solutions lanceert met haar LMS iX5 Engagement Hub software een oplossing waarmee pathologielaboratoria een belangrijk stap vooruit zetten op het gebied van digitale ketensamenwerking. De uitwisseling van gegevens tussen pathologielaboratoria – nodig voor de samenwerking – kent

Nieuws en pers

Martini Ziekenhuis innoveert met LMS5

Het Martini Ziekenhuis heeft een significante innovatieve sprong gemaakt op hun pathologieafdeling door de implementatie van LMS5. Deze modernisering vertegenwoordigt een belangrijke stap in het verfijnen van de pathologische diagnostiek, waarbij de nadruk ligt op precisie en efficiëntie. Met de

Nieuws en pers

Ziekenhuis Treant succesvol live met LMS5

Ziekenhuis Treant heeft deze maand met succes de overstap gemaakt naar LMS5. Deze vernieuwing is een belangrijke stap in de optimalisatie van de laboratoriumprocessen van de afdeling pathologie. Door de integratie van LMS5 kan het ziekenhuis nu profiteren van geavanceerde functies

Pathologie Informatie Systemen

Deutsche Telekom Healthcare ontwikkelt - in samenwerking met de klanten - krachtige oplossingen waarmee pathologielaboratoria hun werkproces optimaal kunnen ondersteunen.

Geboortezorg

Deutsche Telekom Healthcare verwerkt medische gegevens ten behoeve van het vergroten van de kwaliteit van de perinatale zorgverlening in opdracht van Stichting Perined.

Ambulance zorg

Adequate informatievoorziening, zowel regionaal als landelijk, is letterlijk van levensbelang. Deutsche Telekom Healthcare draagt hieraan bij door het ontwikkelen en onderhouden van enkele oplossingen.

Healthcare Academy

Hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor pathologie laboratoria. Haal nog meer uit LMS.

Revolutionair: volledig digitale ketensamenwerking met LMS iX5

Uniek in Nederland! Vandaag lanceert Deutsche Telekom Healthcare Solutions haar state-of-the-art LMS iX5 Engagement Hub software en breekt voor pathologielaboratoria een nieuw tijdperk aan op het gebied van digitale ketensamenwerking.

Over Deutsche Telekom Healthcare Nederland

Deutsche Telekom Healthcare Solutions Netherlands B.V. is onderdeel van de Deutsche Telekom groep. Met een omzet van 101 miljard euro en ruim 226.291 medewerkers (2020), is de Deutsche Telekom groep wereldwijd actief in de gezondheidszorg, niet alleen op het gebied van telecommunicatie, maar vooral ook op het gebied van ondersteuning van zorgprocessen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in informatie of een persoonlijk adviesgesprek, dan staan ​​onze experts voor u klaar.

Visie

Deutsche Telekom Healthcare is uw resultaatgerichte IT-partner met innovatieve oplossingen en domeinkennis in het diagnostische proces.

Wij zetten ons er voor in om met maximale ondersteuning van de workflow een innovatieve bijdrage te leveren aan zorgprocessen. Onze oplossingen ontwikkelen we dusdanig dat voor iedere klant hun diagnostische proces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt. Deutsche Telekom Healthcare is een inspirerende werkgever die motiveert om jezelf te ontwikkelen.

Innovatief klantevent

Medio september toont Deutsche Telekom Healthcare de nieuwste versie van LMS 5 aan genodigden.

LMS 5

Het hart van onze oplossingen voor pathologielaboratoria wordt gevormd door LMS Software. Optimale ondersteuning van werkprocessen begint met de beschikbaarheid van een optimaal passend ICT-systeem. Voor de pathologie is dat LMS 5.