Oplossing

Product

Laboratorium Informatiesysteem

SymPathy/Lifecare biedt, als laboratorium informatiesysteem, ondersteuning voor alle disciplines binnen de klinische pathologie: histologie, cytologie, digitale pathologie, moleculaire diagnostiek en secties. Het systeem maakt bestaande werkprocessen in laboratoria efficiënter, maar zorgt bovenal voor een snellere diagnostiek met een grotere betrouwbaarheid.
SymPathy/Lifecare is toepasbaar binnen elk ziekenhuis of laboratorium. Het heeft een zogenaamde ‘open architectuur’, waardoor andere systemen, zoals een Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) en/of het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), naadloos zijn te integreren. Sympathy/Lifecare is het enige geintegreerde Laboratorium Informatiesysteem dat direct koppelbaar is met het Lab2lab netwerk, waarmee laboratoria labonderzoek onderling kunnen uitbesteden. Daarnaast is SymPathy/Lifecare te koppelen aan elk type hardware (open standaard). Flexibel dus én toekomstbestendig.
Koppeling met landelijke infrastructuur
SymPathy/Lifecare faciliteert directe koppeling met het Kern-UPDS; de landelijke PALGA communicatie infrastructuur en daarmee ook met de landelijke PALGA databank(en).
Snelle implementatie
Deutsche Telekom Healthcare zorgt voor een geruisloze implementatie van SymPathy/Lifecare binnen uw organisatie. Of u aan de vooravond staat van een fusie of reorganisatie of u wilt overgaan op andere software of hardware, Deutsche Telekom Healthcare heeft de kennis en kunde om met de implementatie van SymPathy/Lifecare deze processen snel en vakkundig te begeleiden. Deutsche Telekom Healthcare kan bouwen op 40 jaar ICT-ervaring binnen de pathologie en is tevens ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Neemt u voor meer informatie of het inplannen van een demonstratie bij u op locatie contact met ons op.