Oplossing

Product

Laboratorium Informatiesysteem

SymPathy/Lifecare is hét laboratorium managementinformatiesysteem dat in geen enkel pathologie laboratorium mag ontbreken. SymPathy Lifecare biedt ondersteuning voor alle disciplines binnen de klinische pathologie: histologie, cytologie, digitale pathologie, moleculaire diagnostiek en secties. Het systeem maakt bestaande werkprocessen in laboratoria efficiënter, maar zorgt bovenal voor een snellere diagnostiek met een grotere betrouwbaarheid.
SymPathy/Lifecare is toepasbaar binnen elk ziekenhuis of laboratorium. Het heeft een zogenaamde ‘open architectuur’, waardoor andere systemen, zoals een Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS) en/of het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), naadloos zijn te integreren. Sympathy/Lifecare is het enige geintegreerde Laboratorium Informatiesysteem dat direct koppelbaar is met het Lab2lab netwerk, waarmee laboratoria labonderzoek onderling kunnen uitbesteden. Daarnaast is SymPathy/Lifecare te koppelen aan elk type hardware (open standaard). Flexibel dus én toekomstbestendig.
Koppeling met landelijke infrastructuur
SymPathy Lifecare faciliteert directe koppeling met het kern-UPDS; de landelijke PALGA communicatie infrastructuur en daarmee ook met de landelijke PALGA databank(en).
Snelle implementatie
Deutsche Telekom Healthcare Solutions zorgt voor een geruisloze implementatie van SymPathy Lifecare binnen uw organisatie. Of u aan de vooravond staat van een fusie of reorganisatie of u wilt overgaan op andere software of hardware, Deutsche Telekom Healthcare Solutions heeft de kennis en kunde om met de implementatie van SymPathy Lifecare deze processen snel en vakkundig te begeleiden. Deutsche Telekom Healthcare Solutions kan bouwen op 40 jaar ICT-ervaring binnen de pathologie en is tevens ISO27001 gecertificeerd.

Neemt u voor meer informatie of het inplannen van een demonstratie bij u op locatie contact met ons op.