Oplossing

Product

Workflow management systeem

LIMES is een Laboratorium Management Systeem voor de Nederlandse pathologie laboratoria dat de workflow van de laboratoria ondersteunt. LIMES is een betaalbaar, robuust systeem waarmee het laboratorium haar bedrijfsprocessen stroomlijnt.
LIMES sluit naadloos aan op het UDPS dat de verslaglegging en uitwisseling met de PALGA landelijke databank verzorgt.
LIMES volgt de werkwijze van het laboratorium op de voet en heeft een intuïtieve interface, waardoor iedere analist er direct mee kan werken. LIMES registreert alle stappen in de bewerking van materiaal en is modulair opgebouwd.
Managementinformatie met BI module
Met de Business Intelligence module van LIMES, LIMES BI, kunt u managementrapportages inrichten zoals u dat wilt. Het systeem beschikt uiteraard over standaardrapportages, maar u kunt ook rapportages maken op basis van vooraf zelf ingebrachte prestatie-indicatoren (KPI’s). Dat maakt het rapporteren naar externe organisaties of het uitvoeren van een benchmark met bijvoorbeeld andere pathologie laboratoria een stuk eenvoudiger. LIMES BI beschikt ook over de mogelijkheid om een forecast voor de komende periodes in te voeren.
Naadloze aansluiting op UDPS
Deutsche Telekom Healthcare zorgt, als support-leverancier van UDPS, voor een optimale aansluiting tussen beide systemen. LIMES ondersteunt het werkproces binnen het pathologie laboratorium, UDPS zorgt voor de verslaglegging en uitwisseling van de resultaten. Zowel LIMES als UDPS worden ondersteund door Deutsche Telekom Healthcare, waardoor u met één loket te maken heeft voor de service en compatibiliteit van uw totale automatisering van het laboratorium.
Kwaliteitsmonitoring
Op operationeel niveau geeft LIMES BI over elk pathologisch procesonderdeel real-time informatie. Iedere gebruiker stelt een persoonlijk dashboard in, waarop die informatie die de gebruiker voor zichzelf relevant vindt, overzichtelijk grafisch wordt weergegeven. Met LIMES BI maakt ook knelpunten in de workflow zichtbaar. Wanneer een prestatie-indicator binnen de workflow dreigt te worden overschreden, bijvoorbeeld met betrekking tot de doorlooptijd, geeft LIMES BI de gebruiker tijdig een signaal. Op pc, tablet of smartphone.
Eén servicedesk
Zowel LIMES BI als UDPS worden ondersteund door Deutsche Telekom Healthcare, waardoor u met één loket te maken heeft voor de service en compatibiliteit van uw totale automatisering van het laboratorium.
Deutsche Telekom Healthcare weet als ontwikkelaar en supportleverancier van het UDPS als geen ander optimaal gebruik te maken van de samenwerking tussen beide systemen en garandeert hiermee de kwaliteit van gegevens.
Neemt u voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek gerust contact met ons op.