LIMES: Workflow management systeem
Oplossing

LIMES: Workflow management systeem

LIMES: Workflow management systeem

LIMES is een Laboratorium Management Systeem voor de Nederlandse pathologie laboratoria dat de workflow van de laboratoria ondersteunt.
LIMES sluit naadloos aan op het U-DPS dat de verslaglegging en uitwisseling met de PALGA landelijke databank verzorgt. Deutsche Telekom Healthcare biedt met LIMES een betaalbaar, robuust systeem waarmee het laboratorium haar bedrijfsprocessen kan stroomlijnen.
LIMES volgt de werkwijze van het laboratorium op de voet en heeft een intuïtieve interface, waardoor iedere analist en patholoog er direct mee kan werken. LIMES registreert alle stappen in de bewerking van materiaal - van inzending tot coupe c.q. glaasje; welke die stappen zijn, bepaalt u. LIMES is modulair opgebouwd.

Goede aansluiting op U-DPS

Met LIMES biedt Deutsche Telekom Healthcare een goede en betaalbare oplossing voor de automatisering van uw laboratorium. Deutsche Telekom Healthcare zorgt, als support-leverancier van U-DPS, voor een optimale aansluiting tussen beide systemen. LIMES ondersteunt het werkproces binnen het pathologie laboratorium, U-DPS zorgt voor de verslaglegging en uitwisseling van de resultaten.

Eén servicedesk

Zowel LIMES als U-DPS worden ondersteund door Deutsche Telekom Healthcare, waardoor u met één loket te maken heeft voor de service en compatibiliteit van uw totale automatisering van het laboratorium.

Betrouwbaarheid, service en kwaliteit

In onze visie is uw werk leidend en maken wij software die u ondersteunt bij het managen en uitvoeren van uw werkzaamheden. Daarbij staan wij voor gedegen IT-oplossingen die stabiel zijn en waarvan de continuïteit gegarandeerd is.
Deutsche Telekom Healthcare weet als ontwikkelaar en supportleverancier van het U-DPS als geen ander optimaal gebruik te maken van de samenwerking tussen beide systemen en garandeert hiermee de kwaliteit van gegevens.